LOKAKUUN KUVAHELMI

AINA VALMIINA

Eräänä syksynä olin ruskan aikaan koillismaalla kuvaamassa. Säät suosivat, vaikka ruska olikin sinä vuonna yleisesti melko vaatimaton. Joissain paikoissa puut olivat kuitenkin kuvauksellisia. Tämä otos syntyi ns. tuokiokuvana. Pienen metsäautotien vieressä olevassa lammessa uiskenteli joutsenpari. Aurinko sai keltaiset lehdet hehkumaan. Pysähdys ja nopeasti maastoauton takapenkiltä 400-millisellä ja olkatuella varustettu kamera esiin.

Yllättävä kuvaustilanne oli pian ohi joutsenten uidessa rauhallisesti eteenpäin. Ehdin kuitenkin tallentaa tuon lyhyen tuokion kuviksi. Kokemus on opettanut, että kamera pitää olla autossa aina valmiina. Vain silloin on mahdollisuus ehtiä yllättäviin tilanteisiin mukaan.

joutsenet vesileima

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s